top of page

Research-based Selling

Research-based Selling is een unieke manier om toegang te krijgen tot de markt en in contact te komen met nieuwe potentiële klanten. En nog belangrijker: het achterhaalt de uitdagingen bij DMU personen en spoort op welke bedrijven business kansrijk zijn.

Hoe doen we dit? Eigenlijk simpel, contact opnemen met specifieke bedrijven en de verantwoordelijke personen ondervragen: marktonderzoek doen. Maar dan op een slimme manier met één van onze Research Account Managers die op een informatieve, niet commerciële indirecte manier de doelgroep onderzoekt.

Met diverse automation tools targeten we de doelgroep op persoons-, functie- en bedrijfsniveau. De Research Account Manager komt met de contactpersonen in contact en nodigt hen uit tot een onderzoek (over bijvoorbeeld het onderwerp 'efficiency procesverbeteringen bij industriële bedrijven').

De juiste vragen leveren de beste antwoorden op en zo ontvangt de Research Account Manager de meest waardevolle informatie in een persoonlijk gesprek van een half uur. De opdrachtgever van het onderzoek wordt vermeld, om van daaruit een opvolg conversie te maken.

Gemiddeld worden er tussen de 2 en 5 gekwalificeerde afspraken per maand opgeleverd door de Research Account Manager in een CRM spreadsheet.

voordelen RbS.jpg

Research-based Selling levert specifieke bedrijfskennis op, gekwalificeerde bedrijven en afspraken. Maar de naamsbekendheid van je bedrijf stijgt na elke interview en levert ook op lange termijn voordeel op.

Van te voren berekenen we de mogelijke resultaten (ROI) van de salescampagne. 

bottom of page