top of page
Modern Young Girl_edited.jpg

Duidelijk en overzichtelijk.

De diensten van BUSINESSGROEI

zijn volledig ter faveure van de verkoop organisatie. 100% transparant en helder zodat het goed aansluit op jouw bestaande manier van verkopen. Elke week voegen wij kansrijke bedrijven, concrete contactpersonen toe aan je CRM-systeem. Omdat verkoop ze wil opvolgen. Alle activiteiten van en opvolgingen door verkoop zijn traceerbaar. Simpeler kunnen we het niet maken.

AEnB2UrHwY7ZrIaSrJ6xI7e_W94jr2J8foQMGPlZkX980sHws0flZOe5D7ILO77mh5OU5l08pL3PKCSeWu7ZhYcjcB

Focus op resultaat.

Onze mensen gaan voor het halen van businessgroei. Gemiddeld groeit de upper salesfunnel met 20 tot 50 potentiële bedrijven. Waarvan er één tot vijf business kansrijke prospects voor jouw organisatie aan het CRM wordt toegevoegd. Er wordt garantie gegeven dat elke maand resultaat wordt geleverd - no-cure, no-pay.

Geen marketing- en sales campagne is lucratiever dan Research-based Selling.

Portrait of a Young Man
Portrait of Young Man

No-cure, no-pay en garantie.  Iedere opdracht en elke klant heeft tot nu toe resultaat opgeleverd in de vorm van leads, demo’s, afspraken of orders. Het klinkt vreemd maar Research-based Selling biedt 100% garantie. Tot nu toe. Ga de uitdaging maar aan!

Smiling College Students_edited.jpg

Vertrouwelijkheid en privacy.

Alle gegevens worden zorgvuldig vastgelegd en vertrouwelijk behandeld en alle activiteiten van BUSINESSGROEI volgens de AVG-pricacy wet uitgevoerd. Alle data is in goede handen.

Menselijke maat. 

Onze mensen maken het verschil en samen met de opdrachtgever creëeren we waarde en werken we aan businessgroei voor jouw bedrijf.

 

Dat doen we met plezier en met een glimlach, omdat we zo van ons vak houden! 

3_edited.jpg
bottom of page